Grower Portal

Bereken nu zelf onafhankelijk de milieu-footprint van uw sierteeltproducten en locatie(s)

Scroll

Onafhankelijk uw milieu-impact berekenen

U wilt weten hoe u de juiste keuzes maakt die het meeste impact maken. Een footprintberekening biedt u een gedetailleerd inzicht waar u mee verder kunt. Maar hoe voorkomt u dat dit een kostenintensieve en tijdrovende klus wordt?

In de Grower Portal berekent u gemakkelijk zelf de footprint van uw locatie, teelt en materialen. Onafhankelijk van consultants en in uw eigen tempo. Na de berekening weet u precies welk onderdeel de grootste milieu-impact veroorzaakt. Bovendien krijgt u inzicht in 16 verschillende impactcategorieën van de FloriPEFCR, waaronder klimaatverandering (CO2-uitstoot), water, toxiciteit en landgebruik.

Functionaliteiten en eigenschappen van de Grower Portal

De Flori Footprint Tool is uniek, doordat deze zeer eenvoudig werkt en toch zeer uitgebreid en snel antwoord geeft op alle vragen over uw footprints. 

Via een online toegang kunt u zelf onafhankelijk aan de slag met het berekenen van al uw footprints. De Grower Portal van de Flori Footprint Tool biedt niet alleen inzicht in de milieu-impact van uw locatie(s), maar u kunt ook de footprint van al uw producten berekenen. Uw product footprint is wellicht nóg relevanter. Afnemers kopen immers niet uw bedrijf, maar uw producten.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een demo aan

Flori Footprint Tool - Grower Portal

Belangrijkste eigenschappen en mogelijkheden op een rij:

Per maand

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Laat gerust een bericht achter en de footprint-specialisten van Greenhouse Sustainability nemen contact met u op.

Contactformulier